viernes, febrero 08, 2008

FORA immigrant, fora!!!!



La campanya política està començant a ensenyar les urpes, tots els posibles candidats es treuen els secrets, les hipocresies, les homfòbies i els pensaments xenòfons d'aquell lloc més o menys pregon, on fins ara els tenien amagats...un parla d'immigració, i l'altre, per fer-se igual de potent, també en parla... Per les sendes secretes de les consciencies electorals, comença a alçar-se un crit magnànim...si em votes, faré fora als immigrants!!!


"Fuera imigrante, fuera" empieza a sonar en todos los medios de comunicación... pero abrigada con buenas palabras, en les telenotícies, en el programa que et desperta a quarts de set del matí...


PERÒ, i aquest és el gran quid de la qüestió:


PREGUNTO: 'SI FEM FORA ALS IMMIGRANTS, QUI LI NETEJARÀ EL CUL AL PAÍS?'

3 comentarios:

Dessmond dijo...

Jo no he vist enlloc que surti la xenofòbia. Altre cosa és que volguem convertir en tema tabú el fenòmen de la immigració. Se'n pot parlar i no cal posar-se nerviós. No fer-ho pot ser pitjor.

Lulú dijo...

Benvolguts dessmond!

Només em posen nerviosa les altures i les gran extensions d'aigua, davant la resta d'assumptes acostumo a conservar la tranquil·litat.

Em sembla correcte, no s'ha de convertir cap tema en tabú, però tampoc aquest és l'esperit del post. No critico tant el que diuen o deixin de dir, sinó sencillament allò a què pot donar peu els seus comentaris. 'Una persona és intel·ligent, la gent és tonta' es va dir en torn d'un altre tipus d'immigració a la pel·lícula Men in black. La política, en aquest sentit, no viu tant del que diu, sinó d'allò que espera que la gent n'intueixi per aconseguir el vot! Sencillament això, i d'atacs de nervis, res de res!

Anónimo dijo...

No es important qui netejarà a qui el cul. Es més important el saber veure la distincio que fan entre imigrants.

Per una banda els bons, els que treballen i s'esforcen per integrar-se i per un altre costat hi ha els que obliguen a les dones a portar vels, això no es integrar-se, semblent la funcio exponencial.

Es això el que s'intenta evitar que la gent es torni amb unes "sanguijuelas", perdó però el meu nivell de català no arriba a més, que no sigui la primera cosa que fan anar a veure als serveis socials per saber quin treball, perdo subvencions obtenen. M'he confos ja que sembla l'única forma d'obtenir recursos que troben.


Al seu servei una desconeguda